2008-04-03 | 18:18:30

Sojacrackers

Sojacrackers


Har ni testat dessa?

Sjukt goda. Knapriga, salta och liiiite söta. Såg dem bland naturgodiset idag på Willys och var tvungen att köpa några stycken. Dessa "några stycken" ligger nu i min mage och jag vill ha fleeer!
En ny sorts favoritsnacks kanske?

Enligt hemsidan innehåller dom ris, svarta sojabönor, vegetabilisk olja (palm) och salt, bra eller dåligt? (Det måste ju vara bättre än lösviktsgodis och choklad i alla fall?)
3 Kommentarer
Emma:

422 kcal/100 gram. Så det var ju ganska mycket. I samma klass med popcorn ungefär. Men kan kanske inte vräker i sig 100 gram av dessa ändå!? :) De såg ju onekligen goda ut. Som cookies!

2008-04-04 | 12:32:10
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Karolina:

Emma: Nä, jag tror inte det då jag tyckte att dom "mättade" en del. Dom är som små kakor också, så man glufsar liksom inte i sig en hel påse... ;D

2008-04-04 | 13:45:59
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se
Jisan:

jag diggar dom massor, å dom väger ju inget heller :)Så att få i sig en mängd är ju kanske inte super lätt.

2008-04-07 | 08:06:11
URL: http://jeezez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)