2008-02-08 | 18:06:40

Undantagstillstånd

har ju rådit lite undantagstillstånd här under tiden som det hänt en massa jobbiga saker, men nu verkar det som att saker ordnar upp sig.

har inte blivit så bra med maten de senaste dagarna (senaste veckan?) har försökt hålla det någorlunda men det har varit svårt. Som tur är så har det itne brutit ut i någon godisfrossa i allafall. jag har stått framför godishyllorna och funderat på att tillåta mig att falla, men inte gjort det så det är positivt, hade det varit förut så hade jag inte stått emot. men det har varit svårt.

med maten har det blivit lite si och så, jag har ätit dåligt (läs: nästan ingenting) på dagrana och varken jag elelr maken har haft någon egentlig ork och lust att laga ordentlig mat. och så när kvällen kommit har man ändå blivit hungrig och kanske ätit lite för mycket. Ojämt helt enkelt. UYtom igår då vi åt laxfilé med grönsaker och bröd till. Vi har gjort vårt bästa inom de ramar som situationen gett oss så att säga. men som sagt, det har ljusnat och det börjar bli dags att gå vidare och ro nästa mål i hamn.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)