2008-01-17 | 11:44:56

Karolina

Är sjukt nyfiken på hur det gått/går/ska gå för Karolina på vägningen idag, är helt säker på att allt går bra, men vill höra om det från henne också! Karro, jag håller på dig!


jag vill berätta lite för er andra om karolina, nu när jag har möjlighet och chansen. Vår historia tillsammans går långt tillbaka i tiden, tydligen höll jag på att kvävas av ett grässtrå hemma hos Karolina redan som ettåring :D Våra mammor har kännt varandra länge och jobbat tillsammans. Det första minnet jag har av Karolina är från en julfest på mammornas jobb, jag minns inte hur, men jag minns att karolina stod och var rolig i en mikrofon. Mitt andra minne av karolina är mer ett minne av hennes gulliga farmor som fick syn på mig bakifrån och för ett ögonblick tog fel på oss, och i sin förvåning  över att jag inte var hon utbrast "Ett tag trodde jag att det var självaste Karolina" :D Att få benämningen självaste karolina är nästan som att få vara Madonna eller Zlatan, i allafall i farmorns ögon. I fyran hamnade vi i samma klass och det är väl hätr någonstans som vår riktiga vänskap började. jag har under årens lopp lärt känna Karolina vad jag skulle beteckna väldigt bra, och hon känner även mig i samma utsträckning. och jag är väldigt glad att jag har henne, för Karolina är en av världens roligaste, snällaste, trevligaste och mest generösa människor som finns. Hon är dessutom grym på att dansa, lagar mat som ett helt kocklandslag, är stark och modig. Får ni chansen att lära känna Karlina så ta den, för hon är guld värd!
/Anna
3 Kommentarer
Prinsipesan:

DU har väl inte missat min tävling?
Det är många som är med och tävlar om valfritt smycke från Kyss Johanna.
Välkommen!

2008-01-17 | 11:54:04
URL: http://prinsipesans.blogg.se
Karolina:

Anna! Min lilla älskade Anna!
Nu sitter jag ju och gråter. Glädjetårar! Du är så underbar - vet du det?
KRAM på dig älskade vän! :)

2008-01-17 | 12:07:34
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se
Linda:

Vad fint skrivet! Såna vänner är verkligen guld värda! Små änglar... :)
Jag har lärt känna Karolina lite via hennes andra blogg, hon verkar vara en jättebra tjej! :)
Önskar er båda fortsatt lycka med er viktnedgång!
KRAM

2008-01-17 | 13:59:26
URL: http://lindab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)