2008-11-24 | 17:43:34

En riktig sån där äventyrsdag...helg

Har precis kommit hem en hel dag försent. har varit ett riktigt äventyr. Festen i Lördags var jätterolig, givetvis var jag pimp, med skägg och allt (mitt eget hår och ögonfranslim), det kom jättemycket folk, folk var glada och jag tror att alla där hade rejält roligt. Min man var på konset på annat håll, så klockan had ehunnit bli över tre när vi kom till vårt hotell.

I söndags besökte vi våra pappors gravar och sen var vi hemma hos mamma på middag. det var gott och roligt och mamma blev överförtjust i en paketkalender jag och min man gjort till henne, den innehåller allt möjligt. Brorsan och hans son var också där. Vid 23-tiden kom vi tillbaka hem igen bara för att upptäcka att påsen med nycklar och annat viktigt hade blivit kvar hos mamma, så det vara bara att vända igen. Var väl tillbaka hos mamma strax efter 1 på natten och sen började snökaoset, så vi sov kvar där. Och nu är man hemma, maken har åkt för att hjälpa en jobbarkompis att bära möbler och sen ska han till jobbet. På vägen hem så passade vi på att lämna en paketkalender till hans farmot också, och äta lunch.

Så det har varit en rolig och trött och underlig helg + måndag.

När det gäller maten så har det gått käpprätt åt skogen, dett atrots att det på festen serverades underbara snittar med lightost och sånt. Det blev lite mer Jack Daniels än väntat, och massor mera fika än väntat på alla andra ställen...typ.

Så jag får väl skämmas på viktväktarna på onsdag för efter den här helgen kan inte vågen peka något annat än uppåt. IGEN. Suck. Trodde att jag skulle ha koll på läget. men föll i unna-mig-fällan, i trösta-mig fällan och lugna-migfällan (det var igår när vi blivit utelåsta och insåg att man inte alls skulle få gå och lägga sig fastän man var dödstrött och vi skulle ta en kaffe för att pigga upp oss bland annat), i "jag blir ju bjuden och vill inte tacka nej för då blir bjudaren ledsen-fällan (det var idag) och självklart klassikern "Nu är allt ändå förstört"-fällan. Och jag visste exakt när jag trampade på minorna på detta minfält. och jag gjorde det med en glad min och nu kommer samvetet. men det är bara att dra sig själv raka vägen till "Skärp-dig-bomben", ta sig i kragen, kamma sig och ta tag i sitt liv och lära av läxan. PLANERING (och ingen alkohol för då lyssnar man inte på sig själv) och att säga ifrån om fika och återigen VAKTA SIG! och inte glömma nycklarna.


Kuriosa. vi glömde min handväska hos farmorn också, så vi fick vända och åka tillbaka IGEN. Nu ska jag ta itu med uppackning och lite sånt, annars lär det bli stående alldeles för länge.

ska bka in några gymbesök med T i veckan och komma igång med det igen.
3 Kommentarer
Lina:

Men du, huvudsaken är att du hade kul och trivdes, mådde bra och åt gott! Sen att det gick åt pipsvängen med pointsen - so what? Det ÄR tillåtet! Det är som du skriver, nya tag som gäller!



Jag har själv svullat enormt hela helgen och det är inte smart, jag skyller på min PMS som förhoppningsvis snart är över... :/



Hahaha, fan vad surt att glömma nycklarna och behöva vända...



Och just det, inlägg från mig kommer snart, gällande utmaningen + att ett mail kommer i veckan! :)

2008-11-24 | 19:13:34
URL: http://linasliv.blogg.se/
Lina:

Förresten, finns det något kort på dig som pimp? Jag skulle så gärna vilja se, fasen så skoj! :D

2008-11-24 | 19:14:17
URL: http://linasliv.blogg.se/
Anna:

Lina: ja det kändes en hel del det där med nycklarna, speciellt när vi knappt hade sovit något och var såååå trötta : D



jag mailar dig ett kort sen när min tekniske man visaqt mig hur man får över bilder från kameran in i datamaskinen :)

2008-11-25 | 14:33:12
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)