2009-04-28 | 12:31:56

Midsommarplaner

Midsommarplanerna är spikade och nu är jag  på jakt efter en midsommarklänning. igår var jag ner en sväng på stan för att köpa ett vykort till min brorson och passade på att gå in på indiska. Där prövade jag en klänning som satt ganska bra, om man räknar bort över bysten. av någon anledning får jag alltid för mig att pröva kläder när jag har PMS, vilket medför at jag inte kan ha någonting ordentligt, blir deppig och prövar inga fler kläder tills nästa gång jag har PMS...så jag måste komma ihåg att gå och testa den där klänningen igen när min byst förvandlats till normal.

Min dröm är att hitta en snygg romantisk somarklänning i en färg jag passar i (altså: inte pastell), gärna olivgrön eller nåt. helat lång så den kan fladdra fint i vinden när jag kommer över ängen med krans på huvudet (vilken äng????, inte fasiken vet jag, men i midsommarfantasin så finns i allfall en äng)  jag har hittat en hel del svarta, men jag har redan använt svart till förbannelse ocdh nu vill jag ha färg!  jag kanske får satsa på kjol och topp istället? något fint ska jag i allfall ha, det är första gången på flera år som jag ska fira midsommar "på riktigt" och inte jobbar någon av dagarna (mina snälla chefer gav mig ledigt, men då bad jag också om det i tid: starx före jul)

Prövade min bikini i går och den satt rätt bra! problemet är väl hur jag ska våga visa mig i bikini för andra människor. jag har inte haft bikini sen jag var 15. Knappt badräkt ens. jag testbadade med bikinin i februari på makens födelsedag. Då körde jag hela kittet med solhatt och stora solglasögon också, det är så jag vill möta sommaren...men hur vågar man?

 Bikinitrosa

Så här ser min bikini ut, och  jag ser INTE ut som modellen på bilden. Bild lånad från halens.se






innan jag gick rån Indiska betalade och köpte jag i allfall ett nytt klädesplagg som jag ska ha på söndag, då jag och maken ska på date. jag kan avslöja så mycket som att den var i stl L  (inte XL som jag brukar ha där, inte stretchtyg som jag brukar ha där, inte "jag kunde ha den med nöd och näppe" utan mer en M  blir nog lite väl tight, men jag kommer nog inte hinnaanvända den här hur många gånger som helst ) och att den var jättesnygg, matchar våra nya tapeter :D maken har inte fått se den än, det får han göra på söndag. ska bli kul att få klä upp sig lite. Frågan är vad jag ska ha till...



2 Kommentarer
Joanna:

Jättefin bikini. Verkligen :-)



Grattis til L!



Joanna

2009-04-29 | 10:59:35
URL: http://www.livsvinst.se
Anna:

tack, joanna! jag är väldigt nöjd med bikinin, hade jag inte tyckt så mycket om den hade jag aldrig ens kommit på tanken att köpa en bikini, men denna kunde jag helt enkelt inte motstå :D

2009-04-29 | 11:18:47
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)