2009-02-06 | 22:21:01

Bristningar

Ibland undrar jag om jag är den enda i världen som har bristningar på axlarna, har aldrig sett någon annan som har det i allafall, men just där tycker jag faktiskt att de passar, det är lite snyggt med mönster :D men jag har en hel del på magen också, och det tycker jag är mindre snyggt även om de har bleknat nu (tack och lov). Är det verkligen sant att man inte kan göra någonting åt dem? inte det minstaste lilla? kommer det att bidra till att magen får ännu mer hänghud den här gången? gör det huden oelastisk eller vad man ska säga?  kan man få bristningar av att gå ner i vikt också? jag har inget barnafödande att härleda mina bristningar till utan de har tillkommit vid viktuppgång.
4 Kommentarer
Malin:

Hej! :)

Tips för bristningarna (om du inte testat), smörj in med kokosfett! Sådant riktigt fett som man köper i en mataffär som man brukar använda sig av när man gör ex. ischoklad under julbaket. Inget bodybutter eller hudlotion, utan det ska vara riktigt fett! Det har fungerat på mina bristningar på låren, i ljumskarna och lite grann upp på magen.

Alltid värt ett försök.



Kämpa på, ni är jättebra båda två! Och lycka till med operationen! :)



Malin

2009-02-07 | 00:34:04
URL: http://mizze.blogg.se/
Lina:

Jag har inte läst någonstans att det finns någon mirakelkräm mot bristningar, tyvärr.

Jag skulle gärna behöva en då jag har en del på magen :( som jag skulle vilja slippa att se... Det sägs att bristningar bleks mer och mer med tiden men mina har då inte blekts särskilt mycket... :/



Kokosfett som Malin skriver om har jag aldrig hört talas om! Men vill man prova så shoot, ge gärna en recension sen Anna om du provar! ;)

2009-02-07 | 07:34:42
URL: http://linasliv.blogg.se/
Emma:

Jag har skitmycket bristningar på insidan låren. Visst har de blekts ganska mycket, och om man t.ex blir lite brun på sommarn syns de inte så mycket heller... men det är ju som gropigt där så visst syns de fortfarande... har på magen och lite i sidfläsket också :P

2009-02-07 | 10:32:46
URL: http://emmasform.blogg.se/
Anna:

tack för kokosfett-tipset det ska jag testa (och recencera sen)



Emma och Lina. vi är fler som är tigerandiga alltså :)

2009-02-07 | 17:41:23
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)