2009-02-04 | 12:34:24

Kärleksmums

Åååååååååååååååååååååååååååå helt plötsligt har jag blivit sådär fruktansvärt sugen på kärleksmums, jag är så sugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen någonstans. kärleksmums är ju inte riktigt något man kan ersätta med ett fikon eller så heller.  Ska ta en promenad nu och hoppas att promenadendorfinerna ska tillfredställa suget.

Hur gör ni andra när ni blir sådär helt orimligt sugna på någonting som ni inte ska äta "nu och idag"?
4 Kommentarer
Lovisa:

Blir jag sugen på kärleksmums eller annat som innehåller socker, fett osv så äter jag en frukt. Nu vet inte jag vad för diet eller liknande du går på eller vad du får och inte får äta?

Men jag rekommenderar en apelsin, melon, vindruvor! Det innehåller ju fruktsocker, och ska man utesluta socker ur ens diet går inte ens frukt an, men annars är det bra om man är sötsugen, då går det ner.

Eller en skål med grekisk yoghurt med kokos på är också riktigt gott!

Enjoy och lycka till!

2009-02-04 | 15:12:38
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Jenny:

Hm. Blir jag toksugen på kärleksmums, så är det nåt kakao, socker, fettbegär. En eller två rutor riktigt mörk choklad som man låter smälta i munnen, brukar stilla besvären, och som viktväktare, så är det "bara" två points. Att svulla kärleksmums kostar mer.

Jag tror kroppen är ganska fiffig på att berätta vad den är sugen på, och jag brukar först dricka ett glas vatten eller två, avvakta en halvtimme och om det inte gått över; ge efter och ta en liten bit av det kroppen kräver, och inmundiga detta med mindfullness! Hur smakar det? hur känns det? njuta här och nu till max.

För börjar jag svulla, så kommer lätt matroboten in och så blir det ångestät av det. Inte bra alls!

2009-02-04 | 15:30:03
URL: http://krakelsprakel.blogspot.com
Emma:

Gör någonting annat så man glömmer suget :) Men ibland är det ju sjukt svårt

2009-02-04 | 23:04:06
URL: http://emmasform.blogg.se/
Anna:

Lovisa och jenny: tack för era tips! jag tycker att det är jätteintressant att veta hur andra gör, och hjälper mycket. jag går på viktväktarna så jag får äta allt, men inte alltid.



Emma: ja ibland är det svårt, i slutet av min promenad idag så tänkte jag "ha, det gick ju riktigt bra att sluta vara sugen på kärleksmums" och sen kom suget tillbaka eftersom att jag påminnde mig själv :D

2009-02-04 | 23:10:47
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)