2009-03-24 | 17:17:03

Var det allt?

Återbesöket gick väldans fort!
Det tog allt som allt ca 15 minuter... Först fick jag väga mig och sen tog sköterskan mitt midjemått. Där grinade jag en smula inombords kan jag säga. Sen fick jag träffa kirurgen och han tyckte att allt såg bra ut och mina värden var bra. (Det här innebär även att jag inte har järnbrist. Tröttheten beror på operationen och det är väldigt vanligt att man blir trött. Hoppas att det är övergående inom kort!)
Jag ställde lite frågor, bl.a. om magsäcken kunde töjas - svar nej. Ja, kanske om man dricker saft & äter socker hela dagarna men varför skulle jag? Och så frågade jag när jag kunde börja med vattengympa, eftersom jag ev. ska börja med det här i vår och det kunde jag göra direkt. Men jag skulle börja försiktigt och känna efter, så man inte hårdtränar direkt och kör slut på sig själv.

Så mer än så hände liksom inte.
Efter läkarbesöket åkte vi till Ica MAXI och handlade. Jag ruinerade mig själv men å andra sidan köpte jag ju mat och inte onyttigheter. Lunchen blev korv- & mosbricka. Inte det bästa alternativet men hungern gjorde sig påmind och närmaste matställe var McDonalds och nej tack säger jag. Vågade inte riskera något.
Så nu äter jag kycklingspett som jag köpte på Ica. Mums!

Resultatet från vägningen kommer i nästa inlägg...
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)