2010-01-04 | 17:05:57

Glad och ledsen på samma gång

Fattar inte vad som händer, flera gånger de senaste dagarna har mina inlägg bara försvunnit helt plötsligt och går inte att hitta igen. Störande, för man orkar inte alltid skriva om dem. gör ett nytt försök på det senaste då:

Idag har vi fått besked från fågelhemmet att de kan ta emot våra kvarvarande fyra fåglar. Det känns jätteskönt, ett stressmoment mindre. Parvel har varit riktigt pestig idag måste jag säga, varit hysterisk och suttit och gallskrikit av någon outgrundlig orsak som jag inte kunnat lista ut. Jag har varit jätteirriterad och arg här på honom, blev så arg att jag fick sammandragningar så jag fick lägga mig i soffan en stund och tagga ner. Det enda som hjälpte var att jag stod bredvid buren och tittade parvel i ögonen och tänkte kärleksfulla tankar om honom, då blev han faktiskt tyst en stund. men jag kunde ju inte stå där hela dagen. hur glad jag än är över att vi hittat nytt hem till fåglarna så vet jag att jag kommer att gråta floder över dem när de är borta, och jag kommer att sakna dem jättemycket, varenda en, men speciellt parvel hur pestig han än kan vara. Det bortskämda lilla gullefjunet kläcktes som en överaskning en dag 2004, själv mådde jag inte så bra den perioden, men tack vare att han kom så blev livet lite mera meningsfullt, jag kastade mig upp på morgonen för att se om han klarat natten. han blev en överaskning därför att hans mamma laggt ägg då och då under många år, men det hade aldrig blivit något. men så plötsligt pep det i ett ägg en dag och en liten stund senare så var Parvel ett faktum. men i denna frågan så måste vi ha fåglarnas, vårat kommande barns och vårat eget bästa för ögonen. Ett barn behöver lugn och ro, fåglarna behöver människor som har ork och tid att ägna sig åt dem. Det är svårt men nödvändigt att lämna bort dem. Nu återstår bara att hitta ett bra datum och en bra bil att transportera dem i. Det är en bit att åka, och de är jätte känsliga för kyla så det blir lite att pyssla med och fundera över innan de är på plats. är inte säkert att jag klarar av att åka med i bilen heller, min rygg håller inte riktigt för långa bilresor just nu.


Parvel som nykläckt, ca 20 minuter gammal tillsammans med sin lilla mamma Klara. Idag har han en fru som ser ut som mamma och har skapat, matat och uppfostrat fyra egna barn tillsammans med henne.
1 Kommentarer
Lina:

haha, jaaaaa, men de är ju så klockrent :p alla dom där okq8-reklamerna är ju skitbra ;D haha, se där! nu gjorde jag lite reklam för jobbet också..

2010-01-04 | 17:17:57
URL: http://millblomskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)