2011-02-28 | 07:24:32

Blodprov

↑ Idag är det dags för blodprov!
Får hoppas att dom på VC gör som jag bad dem - d.v.s. tar så prov på så mycket som möjligt. Jag vet hur noga det var med blodproverna inför förra återbesöket, då tycker jag att det borde vara lika noga nu med.
Kan bara hålla mina tummar på att jag inte har några dåliga värden eller brister någonstans, vi får väl se med den saken? Det här med järnbrist t.ex., att jag varit enormt trött väldigt länge kan ju lika väl bero på stress eller att jag hade förkylningen i kroppen. Men som sagt - proverna får berätta sanningen sen.
När jag ändå är där i trakterna på lasarettet så ska jag få ett stick i röven också - det är nämligen dags för en dos Behepan. Fint!

Nu: kaffe!
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)