2010-12-03 | 19:32:42

Fina Linas fina mage...

Lina har på sin blogg lagt ut före och efterbilder av bukplastiken och jag måste verkligen säga att man ser stor skillnad!!!! Tycker att hon har varit väldigt modig som gjort både gastric bypassen och denna bukplastik. Det är ingen liten sak att operera sig, och jag vet hur mycket hon har fått kämpa både under livet innan operation ens kommit in i någon tanke (Lina och jag har kännt varandra länge), för att få bli prövad för att få operation, året inann operationen för att "visa sig värdig" eller vad man ska kalla det, efter operationen med läkningar och omställningar etc och så nu då med läkning och sånt efter den nya operationen, så de människor som kallar såna här operationer för quick-fix vet inte vad de talar om!!!! med det här inlägget ville jag egentligen bara säga grattis till Linas nya fina mage och bra kämpat!!!

1 Kommentarer
Lina:

Du är för underbar Anna!!! :)

Och det är verkligen sant, att kalla allt det jag gjort för en quick-fix är rent skitsnack. Ta den diskussionen med mig öga mot öga så ska vi snart se att folk ändrar åsikt... haha!Stor kram!

2010-12-04 | 07:56:47
URL: http://linasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)