2010-12-23 | 23:59:07

God Jul önskar Anna

Sitter uppe och väntar på mannen och min mamma, mannen har hämtat henne i Avesta och jag hoppas att de snart är här. Dottern ligger och sussar sött i sin säng iklädd pepparkakedräkt och med napp i munnen, hon började nämligen med napp i måndags, något hon vägrat använda tidigare. Känns bra för det bir mindre och mindre amning. Nu ska jag slå in sista klapparna, gäller att sysselsätta sig medan man väntar, är jättetrött men kan inte sova förrän de är här, läget ute på vägarna är ju inte det bästa. Jag struntade i att väga mig den här veckan, får ta tag i det efter jul igen, vi har i allafall bestämt oss för att det blir nyttig mat på nyår och wii-spelande, jag vill börja det nya året på bästa sätt.

förresten, tack ni som skickat oss julkort, vi har inte skickat några julkort i år, skänkte pengar till musikhjälpen istället.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)