2010-12-29 | 19:21:03

Slutat amma!

Nu har jag ändrat inställning i mitt viktväktarprogram till ammar inte, har inte ammat på två nätter och två dagar nu så då är det väl officiellt kan jag tänka : ) Blev av med 7 propoints så nu kommer jag vara tvungen att tänka till lite mer när jag planerar maten. Men just nu har jag vv-paus, kör väl igång igen till helgen kan jag tänka (som resten av sverige...världen typ :D ). men nu när jag bara behöver tänka på att förse mig själv med mat så kan jag ju iallafall gå ut lite hårdare om jag känner för det och jag ska börja med mina kära kostillskott igen också. Känns lite sorgligt samtidigt, en era som är över, min karriär som mejeri är förbi :D

i Övrigt så var jag på en långpromenad idag, skönt att komma ut lite. Håll tummarna för att jag sliper bli sjuk igen, hade ont i örat igår och lite idag och huvudvärk igår, gick och la mig tidigt igår, det var välbehövligt.
1 Kommentarer
Lina:

Härligt! :)Håller tummarna för att du klarar dig från sjukdom, har själv lite småont i halsen men jag hoppas det ger sig.Stor kram!

2010-12-29 | 20:57:13
URL: http://linasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)