2008-03-18 | 21:22:47
Kormakyckling
kormakyckling med ris och sallad(den enkla varianten)
1 grillad kyckling
1 burk kormasås (hittade min på internationella hyllan på ica tror jag)
salladsmix på påse
lite råkostsallad på påse
rensa kycklingen från skinn, lägg bitarna i kormasås och värm, ha i råkosten och om du vill kan du även ha i salladen. När det är klart efter ca 20 minuter, servera med ris.
enkelt och gott, precis som Anna vill ha det när hon står i köket 8till skillnad från karolina så gillar inte jag att laga mat)
1 grillad kyckling
1 burk kormasås (hittade min på internationella hyllan på ica tror jag)
salladsmix på påse
lite råkostsallad på påse
rensa kycklingen från skinn, lägg bitarna i kormasås och värm, ha i råkosten och om du vill kan du även ha i salladen. När det är klart efter ca 20 minuter, servera med ris.
enkelt och gott, precis som Anna vill ha det när hon står i köket 8till skillnad från karolina så gillar inte jag att laga mat)
1 Kommentarer
Lina:
Enkelt funkar även finfint för Karolina som tappar lusten till matlagning lite nu och då! :D