2008-11-20 | 14:38:52

Stjärnor och procent

Vill bara berätta hur jag tänker när det gäller just viktminskningsmålen. jag gör ju det med olika mellanrum, där jag fokuserar på olika saker. jag tar tillbaka och gör om mål etc. men det kvarstår vissa saker: jag vet hur jag vill känna mig. jag vet vad jag vill väga. och jag vet nu att mitt viktigaste mål är att kunna hålla vikten för livet när jag gått ner.

Just nu jobbar jag med olika delmål:

* Att plocka de stjärnor man får när man gått ner 3 kg. och att det bara ska vara "nya" stjärnor, inte att jag ska kunna pendla 3 kg upp och ner och få stjärnor, utan att varje ny stjärna ska vara för 3 nya kilon, om ni fattar vad jag menar.

*Att ha gått ner 10% av den vikt jag hade när jag började viktväktarna. Det var konsulenten som satte detta delmål och hon sa att det gav stora hälsovinster. jag har redan gått ner 10% av vad jag vägde när jag var som tyngst, men har en del kvar tills det har gått 10% av vad jag vägde i början av detta år. För att kunna skriva när jag har nått mitt 10% mål måste jag ju då outa vad jag väger, och det blir en tmaning i sig. Vi får se om jag klarar av det, det finns nästan ingen mer än jag som vet vad jag väger. Min man vet. Lina vet. Viktväktarkonsulenten vet. När det gått 10% kanske ni vet också.



1 Kommentarer
- Jack -:

snygg blogg :D

Händer annars idag då :D ?

2008-11-20 | 16:51:50
URL: http://fotografjack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)