2010-01-23 | 22:27:47

50 dagar kvar

Idag tog vi en promenad tillsammans runt parken, jag och maken, sen tränade jag lite hemam på min nyinköpta yogamatta med ett träningsprogram jag fått av makens brors sambo som är sjukgymnast, lite lätta övningar, men det kändes att man inte tränat på ett tag. Förhoppningsvis kommer jag iväg till gymmet nästa vecka med T och kan cykla lite på träningscykel, skulle vara skönt. Magen blir bara större och större, en del av mina mammabyxor börjar bli för små, ska bli intressant att se hur stor den är på slutet. Idag är det bara 50 dagar kvar till beräknat datum...tycker inte det var länge sen som det var 100 dagar kvar...eller ungefär 9 månader kvar och jag stod chockad i köket med ett graviditetstest som det stod gravid på. Tiden går fort, men sakta på något vis.

Har börjat tänka lite på hur tiden efter förlossningen kommer att vara och har en plan på att laga mat den närmsta tiden och frysa in i matlådor samt köpa hem frysta grönsaker och ev lite konserver för att försäkra mig om att vi äter ordentligt den första tiden, inbillar mig att det kan vara lätt att glömma det mitt i allt det nya. Annars kan jag inte ens föreställa mig hur det kommer att bli...att vi ska vara föräldrar åt en riktig människa. Ha ansvar för uppfostran och lära den lilla allt vi kan om livet och hur man klarar sig, det är ett stort och viktigt uppdrag. Det bästa är väl att inte förestälal sig för mycket utan ta det som det kommer och försöka göra det bästa av situationerna man hamnar i.


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)