2010-05-18 | 09:20:55

Vårruset 2010 imorgon

har 5 minuter medan dottern sover, tänkte bara passa på att skriva att jag som vanligt kommer att delta i vårruset och att det kommer att hända imorgon och jag är så glad och ser verkligen fram emot det. Som vanligt kommer också min kompis J hit, vi har en tradition sedan 2003 att gå/springa/ta oss runt vårruset tillsammans. J har för övrigt blivit utsedd till att vara dotterns Gudmor (något jag lovat henne redan för många många år sedan, att om jag någonsin skulle få barn så skulle hon bli Gudmor) och det är första gången de två kommer att träffas ikväll!!!!  Under årens lopp har även fler hängt på under olika vårrus, alltid lika kul när det är fler som vill vara med, imorgon kommer förhoppningsvis min fina kompis Å, kusin med j för övrigt, och hennes underbara lilla dotter också hit. Imorgon blir det troligtbvis vårrus med barnvagn, så man kan väl inte hoppas på någon supertid, men det gör ingenting, det är stämningen och medaljen jag vill åt : ) efteråt har min snälla man bokat relaxen på sitt jobb och beställt mat åt oss från en restaurang.

jag har inte träna så mycket, men jag går ju mycket med barnvagnen så förhoppningsvis komemr jag att orka igenom loppet utan att vara alltför slut efteråt.

Två vårrusettraditioner som vi alltid gör:

Köper skosnören till förmån för bris
Köper en godisrem att ha och snaska på under loppet

nu måste jag logga ut igen och försöka passa på att dammsuga lite medan lillflickan sover.

ska ni /har ni vara/varit med i vårruset i åt?

2 Kommentarer
Lina:

Vad kul det låter! :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig dag imorgon!

2010-05-18 | 10:31:59
URL: http://linasliv.blogg.se/
Sandra:

Ha så kul allihop!=)

2010-05-18 | 19:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)