2010-10-03 | 16:35:43

Ekiperad, har grillat och nuläge på vikten

idag är jag riktigt trött, dottern har kommit in i en period när hon  har svårt att somna på kvällen och vaknar ofta på natten igen, men det är bara att acceptera och försöka hänga i ändå. Nu är mina kläder ordnade för lördagen, fick med mig T ner på stan igår och shoppade lite, för första gången utan barn sen dottern föddes, och det gick jättebra, var dock tvungen att ringa hem och kolla så att allt var bra en gång (det visste jag att det var för annars så skulle ju maken ha ringt mig, men ändå, jag behövde höra det just då i allafall) och så fick jag ett mms av maken med en bild på dotterns allra första riktiga bajskorv : D Känns skönt att ha kläderna fixade. PÅ eftermiddagen åkte jag + familj till ICA Maxi och beställde doptårta och så köpte jag lite nytt smink för första gången på hur länge som helst (ett år????).

Idag grejjar vi lite här hemma, men innan det så gjorde vi något riktigt kul, vi var nämligen och grillade korv med F och hennes lilla 4-åriga tjej. det var jätteroligt och skönt att komma ut i friska luften.

Jag vägde mig imorse för att se hur det verkade och det var ganska bra, 81,9, vilket betyder att jag bara har 2,9 kg kvar till hur mycket jag vägde vid inskrivningen på bvc. Betyder även att jag gått ner 18,1 kg sen jag åkte in på förlossningen i mars. när jag når "inskrivningsvikten" på 79 kg så känns det som att jag når en milstolpe i det här, för då är jag liksom tillbaka på" viktnedgången" igen efter avstickaren in på "gravidgränd" (som bverkligen var väldigt värt det, min dotter är det bästa som hänt). Efter det så har jag bara 17 kg kvar till 62 som är min nya målvikt. och det vet jag att jag fixar. kanske inte lätt som en plätt, men det känns inte övermäktigt. jag ammar ju dessutom fortfarande, vet inte riktigt hur länge jag ska göra det, men det blir ett tag till i allafall och under den tiden får man inte gå ner hur mycket och snabbt i vikt som helst heller, då frigörs gifter i kroppen som kommer med ut i mjölken.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)