2011-02-23 | 17:05:42

Längtar

Längtar efter att gå en riktigt lång härlig vinterpromenad!

Men nu är jag tyvärr sjuk (håller på att bli riktigt dunderförkyld...) så jag orkar inte gå knappt en meter. Bara att handla på affären idag var en kraftansträngning. Vanligtvis brukar inte en förkylning däcka mig men jag har ju tagit influensasprutan, så det kan ju inte vara det. Skitsamma, orkar inte spekulera mer i det nu. Jag är sjuk, punkt slut.

Är inte så lätt att få i sig näring nu heller märker jag, det gör så förbannat ont i halsen så jag vill mest dricka vatten, juice, kaffe, te, yoghurt & glass. Mm, mycket näring. Som tur är har jag proteinpulver så jag kan göra mängder med smoothies! Nudlar är ett annat säkert kort när jag är sjuk, den salta buljongen är som en smekning för själen...

Men nu ska jag inte sitta här och plåga mig längre, utan bädda ner mig med mer juice & panodil!
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)