2011-05-13 | 08:43:16

Provsvar

Har fått provsvar från min läkare nu. Har ett jättefint blodvärde och mycket zink i blodet, så nu behöver jag inte äta mer medicin för zinkbristen. Vad gäller gallan så visade det sig att jag hade en liten, liten sten (konkrement som det heter tydligen) som jag "kan ha besvär av". Vadå kan? Jag HAR besvär av den. Att en sån liten stenjävel kan göra så bedrövligt ont förstår jag inte. Men hon skrev inget om den ska tas bort eller så, så jag antar att den inte är tillräckligt stor/besvärande för att bli bortopererad. Får väl fortsätta äta min medicin när anfallen kommer. Vilket jag hoppas att dom inte gör nå mer... men, jag är realist och vet ju att jag lär få fler anfall. Usch.
Allt annat såg i alla fall jättefint ut, d.v.s. lever, bukspottkörtel och njurar.
1 Kommentarer
Emma:

Måste säga att jag verkligen gillar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-11 | 14:33:09
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)