2009-02-03 | 21:14:57

3 kg lättare

Ja, i alla fall mentalt.
Jag klippte mig nämligen idag, vilket var otroligt behövligt då jag inte klippt mig på X år. Det var fruktansvärt slitet och risigt, så det försvann 15 cm... skönt dock. Jag kände mig så jäkla befriad när jag gick därifrån.
Dessutom är det skönt att känna sig lite fräschare inför operationen. Jag ska ju duscha mig samt tvätta håret med Descutan inför operationen och då blir håret som svinto, därav ännu en anledning att klippa sig. Så jag fick rådet att ta med min inpackning till sjukhuset eftersom håret lätt kan gå av om man inte tillför någon form av inpackning. Och jag vill helst inte bli skallig så jag lyder såklart min frisör!

För övrigt har jag inte haft en ångestattack på över en vecka. Så jäkla skönt.
Nervositeten sitter i och det "pirrar" i kroppen, men det kan jag hantera. Det känns lite som att jag bara går och väntar på att ångesten ska komma som ett skott. Men men, gör den det så vet jag vad jag ska göra och att det dessutom är normalt.

Imorgon ska jag börja packa lite smått och förbereda så mycket jag kan, kommer nämligen att bosätta mig hos mina föräldrar några dagar innan bara för att slippa vara själv innan inskrivningsdagen.
Nu ska jag fortsätta att leta fram bra musik att fylla mp3'n med. 4-6 dagar på ett sjukhus utan musik skulle göra mig galen...

...sen är det godnatt!
1 Kommentarer
Anna:

jag skulel också behöva klippa lite, men den enda frisören jag litar på finns i Avesta : )



jag skriver nog det där brevet så att du har något att läsa när du kommer hem istället, hinner nog inte få iväg det till dig innan du ska till falun.

2009-02-04 | 11:33:51
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.



Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.



Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)