2012-08-27 | 17:45:45

Tadaa! Vi är tillbaka!

Vi, Lina & Anna, vill meddela att Ett VIKTigt beslut ska få leva igen.

 

Senast vi skrev var i juli 2011 så det är verkligen på tiden att vi ruskar liv i denna blogg på nytt. Det har ju hänt en del sen sist, för oss båda och vi kommer att göra varsin resumé över vad som skett.

 

Den här bloggen föddes på nyårsafton 2007 och har sen dess bjudit på massor av olika saker. Bl.a. har ni fått läsa om våra respektive vägar (Annas & Linas) mot ett hälsosammare liv. Vi har ju inte valt samma metod så ni har ju fått läsa en hel del olika inlägg. Det har varit både positiva som negativa inlägg, mycket mat, recept och kost. En del tankar och funderingar har yttrats och det har bjudits på väldigt mycket fakta kring Linas val mot ett hälsosammare liv.

 

Vi hoppas att ni som läser här ska tycka att det blir kul att vi tar upp kampen mot ett hälsosammare liv igen! Har ni några önskemål om vad vi ska skriva, så lämna gärna en kommentar.

 

På återseende!

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vi tog ett gemensamt VIKTigt beslut, att gå ner i vikt för att sedan hålla vikten, men har olika sätt att uppnå målet.

Anna använder sig av ViktVäktarnas program som bas.
Lina genomgick en GBP den 10/2 -09.Båda har sedan bloggens start 1/1 -08 gjort en viktresa nedåt. Under sommaren -09 blev Anna gravid och fick pausa sin nedåtresa. Under graviditeten gick hon upp 21 kg och efter förlossningen i mars -10 är vikten återigen på väg neråt. Linas vikt tickade stadigt nedåt efter operationen. 11/9 -10 nådde hon sin målvikt, och fokus ligger nu på att hålla vikten. Den 24/11 -10 genomgick Lina en bukplastik.Vi bloggar om viktens mot - och medgångar, om livet i stort, motion, mat & recept, tankar & känslor.

bloglovin
Start: 1/1 2008
Anna:
BMI:

Start: 1/1 2008
Lina: -72,6 kg (-74,1 kg)
BMI: 23.6 (23.1)